?? مسابقه “قلباتو آخر پاییز بشمر” ??
? آتینو با همکاری مگااستور کیوان، در آخرین ماه پاییز یه مسابقه هیجان انگیز راه انداخته.
❤️ مسابقه به این صورته که شما باید طی مدت زمان مشخص شده به فروشگاه های شرکت کننده در مسابقه برید و از اونا خرید کنید. خرید تونو ثبت کنید و به ازای هر ثبت خرید حداقل 10 تا قلب دریافت کنید. (تعداد قلبایی که هر فروشگاه بهت میده، متفاوته. مثلا ممکنه یه فروشگاه بابت ثبت خریدت بهت 10 تا قلب بده و یه فروشگاه دیگه 15 تا قلب). همچنین شما می تونید دوستاتونو به این مسابقه دعوت کنید و به ازای هر بار خرید دوستاتون، شما هم حداقل یه قلب بگیرید. در نهایت هم هرکی بیشتر قلب جمع کنه برنده مسابقه می شه. ( شما با جمع کردن قلب، چه برنده بشید و چه برنده نشید، مثل روال گذشته امتیاز دعوت از دوستان و امتیاز ثبت خرید تون رو هم می گیرید).
? آتینو برای ده نفر اول جوایز زیرو در نظر گرفته :
نفر اول : آیفون 8
نفر دوم : کارت هدیه یک میلیون تومانی از مگااستور کیوان
نفر سوم : کارت هدیه پانصد هزار تومانی از مگااستور کیوان
نفر چهارم: کارت هدیه سیصد هزار تومانی از مگااستور کیوان
نفر پنجم: کارت هدیه دویست هزار تومانی از مگااستور کیوان
نفر ششم تا دهم : کارت هدیه صد هزار تومانی از مگااستور کیوان
? آشنایی با مگااستور کیوان
مگااستور کیوان واقع در طبقه سوم بازار موبایل ایران، یک فروشگاه بسیار بزرگ تخصصی کالای دیجیتال، صوتی تصویری، لوازم برقی شخصی و لوازم برقی خانگی بزرگ و کوچک می باشد. شما در صورت برنده شدن هر کدوم از کارت های هدیه مگااستور کیوان، می تونید به اندازه مبلغ کارت هدیه مورد نظر از ابر فروشگاه تخصصی کیوان خرید کنید یا روی خریداتون تخفیف بگیرید.
? آدرس مگااستور کیوان : تهران، خیابان حافظ، طبقه سوم بازار موبایل ایران
⏳ تاریخ برگزاری مسابقه :
مسابقه از اول آذر شروع میشه و تا آخر آذر ادامه داره. شما سی روز فرصت دارید که قلب جمع کنید و برنده جوایز ویژه آتینو بشید.
? شرط مسابقه :
این مسابقه دو تا شرط داره : اول اینکه که هر فرد برای برنده شدن، حداقل باید از 5 تا فروشگاه متفاوت خرید کنه و دومین شرط اینه که نفر اول برای برنده شدن آیفون 8، حتما باید از مگااستور کیوان حداقل یه ثبت خرید رو داشته باشه.
⚖️ قانون مسابقه:
شرکت کنندگان در مسابقه باید با رعایت اخلاق و پرهیز از هرگونه نیرنگ و دروغ فعالیت کنند. آتینو در صورت مشاهده هرگونه تخلف، فرد خاطی رو از گردونه مسابقه حذف می کنه.
? مشاهده نفرات برتر:
شما می تونید از داخل اپلیکیشن اسامی ده نفر برتر و تعداد قلباشونو ببینید. می تونید رو اسم هر شخص هم کلیک کنید تا ببینید که چه طوری و از چه راه هایی تونسته قلب جمع کنه. تازه می تونید با کلیک کردن روی گزینه ” برو به من” رتبه و تعداد قلبای خودتونم ببینید. واسه دیدن نفرات برتر باید به قسمت جوایز داخل اپلیکیشن برید و روی بنر بالای صفحه کلیک کنید تا وارد صفحه مسابقه “قلباتو آخر پاییز بشمر” بشید و بعدش برید انتهای صفحه روی گزینه “نفرات برتر ” کلیک کنید.
? توجه :
اگر در پایان مسابقه، دو یا چند نفر تعداد قلبای مساوی داشتن، اونی که تعداد خرید مستقیم بیشتری داشته باشه به عنوان برنده انتخاب میشه.
❣️دو تا چیز خوب:
❤️ تعداد قلبایی که از مگااستور کیوان بابت خریدت میگیری حداقل 30 تاست! تازه مگااستور کیوان واسه اولین بازدید از فروشگاه هم بهت 10 تا قلب میده!
❤️ قلبای دعوت از دوستان از اول آبان ماه حساب میشه. یعنی شما از الان هم می تونید دوستاتونو به آتینو دعوت کنید و به ازای خرید اونا (از اول آذر) قلب بگیرید. (زمانی قلب می گیرید که دوستاتون تو مدت زمان مسابقه خرید کنن.)
? فروشگاه های شرکت کننده در این مسابقه تا این لحظه :
? مگااستور کیوان : تهران، خیابان حافظ، طبقه سوم بازار موبایل ایران
? فست فود جنیس : تهران، خیابان انقلاب روبروی پارک دانشجو
? رد کافی : تهران، خیابان انقلاب زیر پل کالج نرسیده به خیابان البرز
? کافه شمس : تهران، خیابان انقلاب نرسیده به چهار راه ولیعصر خیابان برادران مظفر جنوبی (صبا جنوبی) کوچه سرمد
? رستوران کندو : تهران، خیابان ولیعصر نرسیده به خیابان طالقانی نبش کوچه رحیم زاده پلاک 503
? کافه ریونیز : تهران، خیابان انقلاب خیابان قدس بین خیابان طالقانی و ایتالیا پلاک ۲۵
? فست فود ویس لند : تهران، بلوار کشاورز حدفاصل خیابان 16 آذر و قدس
? کافه موازی : تهران، ضلع شمال شرقی میدان انقلاب، جنب بانک شهر ساختمان 1135، طبقه اول
? کافه ویش : تهران، خیابان انقلاب خیابان قدس نبش خیابان بزرگمهر داخل شهر کتاب
?کافه گالری نقش : خیابان ولیعصر، روبه روی بزرگمهر، داخل دانشکده کاربردی هنر
?کافه لیبرا : تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از چهارراه ولیعصر، نرسیده به طالقانی، پلاک 1527
?کافه نال : میدان انقلاب ، خیابان کارگرشمالی ، بین خیابان فرصت شیرازی و نصرت , مجتمع تجاری مهرسان طبقه منفی یک
?رستوران سنتی رستان : میدان فردوسی، خیابان فردوسی، کوچه ضرابی، پلاک 2
? کافه پدرخوانده : خیابان انقلاب، چهار راه کالج، جنب ساختمان اداری مترو، پلاک ۸۷۶
? توجه : این لیست به روز رسانی می شود و فروشگاه های دیگری نیز در آینده اضافه خواهند شد.
آخرین دیدگاهها