تحول دنیای بازاریابی با تکنولوژی های دیجیتال
شیوه های بازاریابی و تبلیغات تغییر کرده است و دیگر به سادگی آگهی های تلویزیونی و یا تبلیغات روزنامه ای نیست. بازاریابی طی دهه گذشته پیشرفت های بزرگی داشته است و تکنولوژی های جدید همچون نمایشگرهای دیجیتال، دیوارهای ویدئویی و… هم اکنون، در صنعت تبلیغات حکمرانی می کنند. بنابراین اگر شما تلاش نکنید که استراتژی های بازاریابی و تبلیغات خود را با تکنولوژی های جدید تطبیق دهید، شما به سرعت مشتریان تان را از دست خواهید داد و کار را برای رقبایتان آسان خواهید کرد.
در این پست قصد داریم سه نمونه از تکنولوژی های جدید بازاریابی را به شما معرفی کنیم که برای باقی ماندن در عرصه رقابت، نیازمند به به کارگیری این تکنولوژی ها هستید.
تلویزیون هوشمند
شما ممکن است یک تلویزیون هوشمند در منزل تان داشته باشید، اما آیا شما برای استفاده از آن در امر بازاریابی فکری کرده اید؟ یک تلویزیون هوشمند دارای قابلیت های زیادی همچون اینترنت، دسترسی به اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی را دارد و در حکم یک گوشی هوشمند غول پیکر یا یک کامپیوتر است. بازاریابان قطعا می توانند از تلویزیون های هوشمند برای رسیدن به مخاطبان خود، در یک فروشگاه خرده فروشی یا رستوران استفاده کنند. در این صورت مشتریان (مصرف کنندگان یا خریداران) می توانند برنامه های تلویزیونی مورد علاقه شان، فیلم ها و اخبار را از طریق دستگاه های تلفن همراه خود و یا کامپیوتر در هر جا که هستند، پخش کنند.
اینترنت اشیا
بر هیچ کس پوشیده نیست که امروزه دستگاه های دیجیتال می توانند به اینترنت متصل شوند. در واقع اتصال به اینترنت موجب اتصال دستگاه های دیجیتال به سایر وسایل خانگی مانند یخچال، لباس شویی، سیستم های امنیتی و… شده است. این ارتباط میان این دستگاه ها را اینترنت اشیا می نامند. اینترنت اشیا فراتر از اتصال وسایل خانگی به اینترنت است و در صنایع زیادی همچون حمل و نقل، بهداشت، گردشگری و… کاربرد دارد. در نتیجه شرکت ها سرمایه گذاری های قابل توجهی بر روی دستگاه های دیجیتال و تکنولوژی دیجیتال ساینیج دارند زیرا از این طریق می توانند با مخاطبان شان ارتباط برقرار کنند. این کار نه تنها تجارب مشتریان را ببهود می بخشد بلکه همچنین می تواند الگوهای رفتاری مشتری را بهتر درک کند.
واقعیت مجازی (Virtual Reality (VR)) در مقابل واقعیت افزوده (Augmented Reality (AR))
واقعیت مجازی یک مفهوم جدید نیست و از دهه 1980 بوده است. اما واقعیت افزوده یک مفهوم نسبتا جدید تر است که تجارب کاربران را از طریق تکنولوژی های تعاملی بهبود می بخشد. واقعیت افزوده شبیه به واقعیت مجازی هست اما AR یک پوشش از محتوا را در دنیای واقعی فراهم می کند در حالی که VR یک پوشش محتوا در دنیای دیجیتال را فراهم می کند. انتظار می رود که این تکنولوژی ها در زندگی روزمره تاثیر زیادی بر مراقبت های بهداشتی، آموزش و پرورش و مخصوصا بازاریابی داشته باشند. بازاریابان در حال حاضر از تجربیات شکل گرفته مشتریان توسط VR یا AR استفاده می کنند تا یک تجربه جذاب و به یادماندنی را به مشتریان هدیه دهند. AR تنها بخشی از آینده تکنولوژی بازاریابی است و بازاریابان همواره در تلاش هستند تا روش ها و تکنولوژی های جدید را برای توسعه راهکارهای تبلیغاتی و بازاریابی به کار گیرند.
آخرین دیدگاهها